Orientering fra formanden

2019 fik en meget trist begyndelse, da vi i begyndelsen af januar modtog beskeden om, at John Gunderson var afgået ved døden efter mange års kamp mod prostatakræft. Det er et stort tab rent personligt for mange kolleger og for forskningen i personlighedsforstyrrelser, særlig BPD, i USA og Europa. John og jeg blev nære venner, da jeg på Millons og Johns initiativ i 1992 havde den glæde og helt exceptionelle oplevelse at opholde mig 4 måneder ved Harvard University og på hans afdeling på McLean Hospital.

Theodore Millon afgået ved døden 29. januar 2014

Det er med stor sorg, vi har modtaget meddelelsen om, at Ted Millon er afgået ved døden den 29. januar 2014. Ted sov stille ind i sit hjem i Port Jervis i staten New York. Vi har mistet et usædvanlig begavet, vidtfavnende menneske, en fremragende tænker og forsker inden for personlighed og psykopatologi.

Indmeldelse

Ved medlemskab af IPTP er deltagelse i seminarer og kurser til reduceret pris. Du får endvidere tilsendt Newsletter to gange årligt.

Instituttets historie, formål og virke

Instituttets formål er at fremme forskning og uddannelse inden for området personlighedsteori og psykopatologi. Formålet realiseres ved forskning, afholdelse af medlemsmøder, interne og eksterne kurser samt nationalt og internationalt samarbejde.

Instituttet blev dannet i 1989. Det udsprang af en interessegruppe under Dansk Psykiatrisk Selskab etableret som Millon studiekreds i 1984. Gruppen var særligt interesseret i den amerikanske professor i psykologi Theodore Millons forfatterskab og forskningsinstrumenter.

Vedtægter for Institut for Personlighedsteori og Psykopatologi

Instituttets formål er at fremme forskning og uddannelse inden for området personlighedsteori og psykopatologi.
Instituttets formål realiseres ved forskning, afholdelse af medlemsmøder, interne og eksterne kurser samt nationalt og internationalt samarbejde.

Theodore Millon modtog The American Psychological Foundation Gold Medal Award

Professor Theodore Millon modtog i august 2008 i Boston The American Psychological Foundation Gold Medal Award.

Kontakt IPTP

Her kan du kontakte instituttet, hvis du har et spørgsmål, eller gerne vil melde dig ind i IPTP og få rabat på arrangementer m.m.

Medlemmer af bestyrelsen

Få et overblik over bestyrelsen og find informationer om hver enkelt medlem.

Fotoalbum på flickr